Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (2.62 secunde)
Expertul a vorbit si despre instinctele de supravietuire ale oamenilor prinsi in clubul groazei in momentul dezlantuirii infernului din clubul Colectiv, dar si despre ipotezele lansate pe piata imediat dupa tragedie.
Asa cum scrie Adrian Patrut, in ziua de sambata, 20 iulie 1968, o zi calduroasa de vara, Alexandru Sift si sotia sa, Viorica, se aflau, in jurul orei 11:00, in una dintre excursiile lor obisnuite, intr-o zona preferata, Valea Bongarului din Padurea Hoia-Baciu.
Miron Cozma l-a acuzat in cursul zilei de vineri pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, ca ar fi vinovat de venirea minerilor la Bucuresti, in data de 13 iunie 1990.
316/16 mai 1951) intr-o casa nationalizata cu 6 incaperi, situata langa primarie, pe strada Sf. ... Pe o intindere de 441 mp, el dispune de peste 43 mii piese de muzeu, incepand din neolitic pana in epoca contemporana.
Chiar si dupa terminarea razboiului rece, ei s-au temut ca Uniunea Sovietica sau China au pus mana pe un OZN prabusit si ca recolteaza secretele sale, pentru a dezvolta avioane de lupta super-rapide, care ar putea si sa pluteasca nemiscate in aer, ori sa fie invizibile pentru radare.
Insula de doar 2 mii de km patrati are in nord intinderi plate, in centru, un platou presarat cu lacuri si cratere stinse de vulcan, iar pe coasta, plaje protejate de o bariera de recifuri de corali, cu exceptia extremitatii sudice, unde apele sunt mai tumultoase, iar peisajul mai dramatic.
Au fost deportate si persoane de pe insula Ada Kaleh. In 1956, deportatii din primul val au fost autorizati sa se intoarca pe meleagurile lor natale, dar nu si-au mai putut recapata casele.
Tema discutiilor va fi strategia de modernizare si restructurare a sectorului minier pe care sindicatele au solicitat-o de mai mult timp guvernului.
Primarul Dumitru Nicolae a tinut sa faca publice citeva dintre obiectivele pe care le va avea in urmatorii doi ani de mandat, acesta facind o analiza a activitatii desfasurate de cind a preluat, pentru a doua oara consecutiv, conducerea Primariei.
Nicolae Romanescu, pe Soseaua Popoveni, dar si in Popoveni. ... Restul zonelor din Craiova care nu beneficiaza de apa potabila, cum sunt Daewoo, Garlesti, Facai, Valea Orbului, ar putea avea parte de investitii abia din 2007, cand regia va deveni operator regional.
In proiect mai este inclusa si o regularizare in comuna galateana Brahasesti, care se numeste "Valea Boului". Conform declaratiilor lui Victor Paul Dobre in viitor urmeaza sa fie prinsa in fondurile de solidaritate ale Uniunii Europene si o regularizare si consolidare in zona Tecucelului.
Primarul municipiului Petrosani, Carol Schreter, a declarat ca pe parcursul a trei zile, intre 1 si 3 septembrie, in oras vor avea loc o serie de spectacole de muzica usoara si populara, concursuri sportive, precum si expozitii de pictura sau fotografii.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean, Daniel Negrean, vizita ministrului a durat cateva ore, timp in care a vizitat scolile cu clasele I-VIII din Valea lui Mihai, Tarcea, Rosiori, gradinita din Pestis, sala de sport din Biharia si Liceul din Vadu Crisului.
Acesta s-a intalnit la sediul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO) din Targu Jiu cu directorii complexurilor energetice si cu sefii mineritului din Oltenia si din Valea Jiului, dupa care a mers la Rovinari si Turceni ca sa vada, la fata locului, cantitatea de carbune aflata in depozite si cum functioneaza termocentralele in aceasta perioada.
In California, afectata de un val de frig, in special in regiunea de vest, incepand cu sfarsitul saptamanii trecute, autostrada care face legatura dintre Los Angeles si Sacramento, capitala administrativa a statului, a fost inchisa pe o portiune de 60 de kilometri din cauza zapezii, potrivit Administratiei Transporturilor a statului (Caltrans).
Cu sepcute portocalii, cu steaguri si pancarte, craioveni de toate vârstele si paturile sociale se îndreptau spre Piata Prefecturii pentru a participa la ceea ce se anuntase a fi cea mai mare manifestatie de strada pe care a vazut-o Craiova de la revolutie încoace.
Strada Brailei, semaforizata Pe lista investitiilor mai figureaza semaforizarea aeriana a intersectiei dintre strazile Brailei si Mioritei, care ar trebui realizata intr-o perioada de trei luni, racordarea la reteaua de canalizare a portiunii din strada Traian cuprinse intre Spitalul nr.
Consiliul Local al municipiului Medgidia s-a intrunit ieri pentru a dezbate si aproba cele 19 proiecte de hotarari de pe ordinea de zi initiate de Dumitru Moinescu, primarul Medgidiei.
Urmatoarele 29 de zile se anunta extrem de agitate pentru candidatii care au intrat în competitie, unii dintre ei spunând deja ca lupta va fi pe viata si pe moarte. Înca din prima zi a perioadei în care candidatii aspiranti la o demnitate publica îsi pot face în mod legal reclama pentru a fi alesi, Bania a fost decorata mai ceva ca înaintea Craciunului.
Eduard Finkelstain si-a adjudecat 41,67% dintre voturile valabil exprimate la Tecuci, actualul primar urmand a-l avea contracandidat in turul al doilea pe Vasile Danaila (Partidul Verde), aflat la o distanta apreciabila, cu un procent de 15,71%.
google-analytics.com